Se alle nyheder

Henrik Bjerre-Nielsen i bestyrelsen for PensionDanmark

Direktør i Finansiel Stabilitet, Henrik Bjerre-Nielsen, indtræder pr. 1. september i bestyrelsen for PensionDanmark. Han er valgt til bestyrelsen som særligt sagkyndigt og uafhængigt medlem og bliver samtidigt formand for revisionsudvalget.

Cand. polit. Henrik Bjerre-Nielsen, direktør i Finansiel Stabilitet, bliver særligt sagkyndigt og uafhængigt medlem i PensionDanmarks bestyrelse. Han afløser direktør Cristina Lage, Nordea Invest, der træder ud af bestyrelsen som følge af tiltrædelsen som adm. direktør for Unipension.

Henrik Bjerre-Nielsen bliver samtidigt formand for revisionsudvalget, der desuden består af forbundsformand Poul Erik Skov Christensen, 3F, og adm. direktør Karsten Dybvad, DI.

Han har tidligere haft ansættelse som direktør for Finanstilsynet (1996-2008), vicedirektør i Industrialiseringsfonden for Udviklingslande (IFU) og Investeringsfonden for Østlandene (IØ) og som afdelingsleder i Landsorganisationen i Danmark (LO).

Henrik Bjerre-Nielsen har haft tillidserhverv i blandt andet Arbejdsmarkedets Tillægspension (1986-94), Lønmodtagernes Dyrtidsfond (1986-94) og Dansk Udviklingsfinansiering a/s (1988-94).

Han er født i 1955 og blev cand.polit. i 1980.