Se alle nyheder

PensionDanmark investerer 282 mio. kr. i erhvervsejendom

PensionDanmark køber en ny erhvervsejendom ved Buddinge Station af Sophienberg Ejendomsudvikling A/S. Ejendommen skal huse de rådgivende ingeniører Moe & Brødsgaard samt en Kvickly-dagligvarebutik. Pris: 282 mio. kr.

PensionDanmark fortsætter investeringerne på ejendomsmarkedet med købet af en stor erhvervsejendom i Buddinge på samlet 14.500 kvm. fordelt på 7.500 kvm. kontorbyggeri, 4.000 kvm. butik og 3.000 kvm. parkeringskælder.

PensionDanmark overtager ejendommen, når den forventes at stå klar primo 2013.

”Vi har udvidet vores portefølje af ejendomme de seneste par måneder. Denne erhvervsejendom passer fint ind i vores portefølje af bolig-, erhvervs- og retail-ejendomme, der samlet vil give medlemmerne et godt afkast”, siger direktør Søren Ulslev, PensionDanmark Ejendomme.

PensionDanmark købte i december Magasin-ejendommene i Lyngby, Odense og Århus sammen med ATP Ejendomme. De blev i januar suppleret med købet af den tidligere TV-Byen – i dag EY Tower – i Søborg.

Ejendommen i Buddinge bliver et lavenergibyggeri med Myhlenberg A/S som totalentreprenør. Bygningen forventes at stå klar til indflytning i april 2013. Projektet er udviklet af Sophienberg Ejendomsudvikling A/S og er tegnet af Schmidt Hammer Lassen Architects.

”Vi ser frem til at byde både Moe & Brødsgaard samt Kvickly inden for som lejere, når bygningen står klar i begyndelsen af 2013”, siger direktør Søren Ulslev. Begge lejere har indgået 10-årige lejekontrakter.

PensionDanmark har investeret i alt 6,8 mia. kr. i danske erhvervs-, bolig- og retail-ejendomme samt 0,5 mia. kr. i udenlandske erhvervsejendomme.