Se alle nyheder

Kontorhus med nyt NCC-hovedsæde tager form

Der var i dag rejsegilde på Gladsaxe Company House, hvor NCC får sit nye hovedsæde. PensionDanmark har investeret ca. 300 mio. kr. i ejendommen.

Byggeriet af kontorhuset Gladsaxe Company House tager for alvor form. Derfor var der i dag rejsegilde på ejendommen i Gladsaxe, som PensionDanmark har investeret 306 mio. kr. i, og som bl.a. skal indeholde NCC’s nye hovedsæde.

”Der er tale om en attraktiv ejendomsinvestering, som vil give medlemmerne et godt afkast. Ejendommen opføres efter Company House-konceptet, hvor flere lejere kan deles om de fælles faciliteter. Og med NCC har vi allerede fået den første solide lejer ombord,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark, der var blandt talerne ved dagens rejsegilde.

Den 15.400 m2 store ejendom vil blive klassificeret efter certificeringsordningen DGNB på højeste niveau, Guld. Denne tildeles ejendomme, hvor den miljømæssige, sociale og økonomiske bæredygtighed er i top. PensionDanmark overtager det færdige byggeri i januar 2015, og ejendommen forventes at være klar til indflytning umiddelbart efter.

Om investeringen: 

Areal: 15.400 m2

Investor: PensionDanmark

Sælger: NCC Property Development

Totalentreprenør: NCC Construction Danmark

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Beløb: 306 mio. kr.

Overtagelse: 15. januar 2015 Indflytning: 1. februar 2015