Se alle nyheder

PensionDanmark har branchens mest tilfredse kunder

PensionDanmarks medlemmer er de mest tilfredse og loyale blandt danske pensionskunder, viser en ny undersøgelse fra Loyalty Group.

Loyaliteten blandt PensionDanmarks medlemmer er den højeste i pensionsbranchen. Det viser Loyalty Groups årlige undersøgelse, BrancheIndex Pension, som afdækker danskernes tilfredshed med og loyalitet over for deres pensionsselskab.

I undersøgelsen BrancheIndex Pension 2014 har 4.600 privatpersoner besvaret spørgsmål om deres pensionsselskab. De er bl.a. blevet spurgt om, hvor konkurrencedygtigt de ser deres selskab på gebyrer og afkast i forhold til andre selskaber, i hvilken grad pensionsselskabet lever op til deres forventninger som pensionskunde, og hvordan de oplever serviceniveauet i pensionsselskabet.

Blandt 12 pensionsselskaber i undersøgelsen scorer PensionDanmark højest på 14 af 16 spørgsmål om bl.a. serviceniveau, værdi for pengene og selskabets image.

”Vi er utroligt glade for at have pensionsbranchens mest loyale og tilfredse kunder. Vi har fokus på at give medlemmerne gode afkast, lave omkostninger samt god og ikke mindst letforståelig og målrettet service og rådgivning. Vi har kunden i fokus i alle dele af forretningen. Undersøgelsen bekræfter, at vores forretningsmodel er den rigtige. Vi fortsætter ad den vej ved på samme tid at løfte niveauet for vores kundeservice og reducere yderligere i omkostningerne,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

Fakta om undersøgelsen:

Loyalty Group gennemfører årligt en række brancheundersøgelser, kaldet BrancheIndex, for at afdække danskernes oplevelser og loyalitet i en given branche. BrancheIndex Pension er gennemført i september 2014. I alt har 4.600 privatpersoner i den danske pensionssektor besvaret undersøgelsen.

Læs mere om BrancheIndexTM Pension 2014