Se alle nyheder

PensionDanmark kåret til Europas bedste pensionsselskab

Ved en stor international konference for den samlede europæiske pensionsbranche modtog PensionDanmark torsdag aften prisen som Europas bedste pensionsselskab. PensionDanmark løb med samme pris i 2012.

PensionDanmark er netop kåret til Europas bedste pensionsselskab. Det skete ved den årlige konference for europæiske pensionsselskaber, IPE Conference and Awards 2014, som fandt sted torsdag aften i Wien.

Her løb PensionDanmark med prisen i kategorien ”Best European Pension Fund”. PensionDanmark vandt også prisen i 2012.

"Vi er naturligvis utrolig stolte over at modtage prisen som Europas bedste pensionsselskab for anden gang inden for tre år. Det er en anerkendelse af, at vores investeringsstrategi har sikret medlemmerne gode stabile afkast i en længere årrække,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

”Men prisen er kun noget værd, når medlemmerne også er tilfredse. For nylig blev PensionDanmark i en undersøgelse vurderet til at have de mest tilfredse pensionskunder herhjemme, og derfor giver aftenens pris virkelig mening," siger Torben Möger Pedersen.

Udover at modtage prisen som Europas bedste pensionsselskab blev PensionDanmark torsdag aften også kåret som bedste investor, når det gælder investeringer i infrastruktur. 

Om IPE Conference and Awards
Hvert år samles den europæiske pensionsbranche til IPE Conference and Awards, der er den største konference af sin art i Europa. I år var der 650 deltagere. Der uddeles priser i kategorier på nationalt plan og på europæisk niveau.