Se alle nyheder
Image alternative text

PensionDanmark køber tredje erhvervsejendom i Aalborg

PensionDanmark overtager endnu en erhvervsejendom i Aalborg. Ejendommen har Ankestyrelsen som største lejer. 

PensionDanmark kan nu føje sin tredje erhvervsejendom i Aalborg til porteføljen. Det sker med en investering i en centralt beliggende ejendom på ca. 7.000 m2, der har Ankestyrelsen som største lejer.

Tidligere i år har PensionDanmark overtaget to andre ejendomme i Aalborg: Alfa Lavals nye domicil samt den ejendom, som huser it-virksomheden KMD.

”Vi er glade for denne ejendomsinvestering, der er den tredje i rækken i Aalborg. Ejendommen har en perfekt beliggenhed og en solid lejer i Ankestyrelsen. Derfor vil investeringen sikre medlemmerne et godt afkast i en lang årrække,” siger underdirektør Karsten Withington Brink, PensionDanmark.

NORDJYSKE Ejendomme er sælger af ejendommen, der tidligere har været domicil for Aalborg Stiftstidende (i dag NORDJYSKE Medier). 

”Vores hovedfokus er at drive medievirksomhed, og ejendomsdrift er ikke i tråd med vores strategi. På den baggrund afhænder vi de fleste af koncernens ejendomme, så vi er glade for, at det er lykkedes at indgå aftale med PensionDanmark omkring overtagelse af Nytorv 5-7,” siger Claus Falk, koncerndirektør i NORDJYSKE Medier og bestyrelsesformand i NORDJYSKE Ejendomme.

PensionDanmark har en ejendomsportefølje på omkring 15 mia. kr. fordelt på ejendomme inden for erhverv, bolig, retail og OPP-projekter.