Se alle nyheder
Image alternative text

Rejsegilde på PensionDanmarks boligbyggeri på Islands Brygge

Der er i dag holdt rejsegilde på Havnebryggen Pollux på Islands Brygge, som PensionDanmark står bag.

PensionDanmarks boligbyggeri Havnebryggen Pollux, Islands Brygge 54-56, skrider for alvor fremad. Derfor kunne der i dag holdes rejsegilde – håndværkernes fest.

Havnebryggen Pollux består af 70 boliger samt p-kælder. Det samlede areal er på i alt 12.000 m2, og de første boliger vil være klar til indflytning i foråret 2018.

”Vi er glade for, at Havnebryggen Pollux for alvor tager form. Der er tale om en række attraktive boliger med en helt unik beliggenhed tæt ved vandet og rekreative områder i spændende omgivelser med masser af liv. Samtidig er der høj befolkningstilvækst i hovedstaden i disse år. Derfor forventer vi en god efterspørgsel efter boligerne og dermed et godt afkast af investeringen til vores medlemmer,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

Havnebryggen Pollux, der bliver bæredygtighedscertificeret i kategorien DGNB Guld, opføres med høj anvendelse af bæredygtige materialer ud fra livscyklusanalyser og miljømæssige risici bl.a. FSC-certificeret træ og genbrugstegl.

 

Fakta

Adresse: Islands Brygge 54-56, København S
Areal: 12.000 m2
Færdiggørelse og indflytning: Forår 2018
Antal boliger: 70 stk. (ejerlejligheder)
Arkitekt: Henning Larsen Architects
Bæredygtighedscertificering: Forventes at blive DGNB-certificeret i kategorien Guld