Se alle nyheder

PensionDanmarks ejendomsdirektør Marius Møller stopper inden for et år

Efter mere end otte år som ejendomsdirektør har Marius Møller valgt at fratræde sin stilling senest 1. september 2025.

Marius Møller kom til PensionDanmark ved indgangen til 2016, efter at pensionsselskabet havde afhændet sin samlede boligportefølje i 2014.

Under Marius’ ledelse har PensionDanmark siden opbygget en intern ejendomsafdeling og etableret et klart og fremsynet fokus på moderne kontorejendomme og fællesskabsorienteret byudvikling med projekter som Køge Kyst, Trælasten i Aarhus, Fælledby, Kildedal og COOP Byen.  

”Jeg er utroligt stolt over de resultater, vi har skabt i PensionDanmark, hvor investeringer i ejendomme og byområder bidrager med et solidt og langsigtet afkast til vores medlemmer. PensionDanmark har været frontløber på at sætte bæredygtige tiltag og biodiversitet på dagsordenen i byggeriet, og vi sender samtidigt et betydeligt positivt bidrag tilbage til samfundet, når vi bygger blandt andet erhvervsskoler, plejeboliger og FE’s nye hovedsæde,” udtaler Marius Møller.

PensionDanmarks ejendomsinvesteringer havde ved udgangen af 2023 et omfang på 30,6 mia. kr.

”Det har være otte utroligt gode år i PensionDanmark, men nu er tiden kommet til at kaste mig over nye projekter og få mere tid med min familie. Jeg vil gerne takke alle kollegaerne og ikke mindst mine meddirektører for et godt samarbejde,” tilføjer Marius Møller.

Administrerende direktør Peter Stensgaard Mørch har kun ros til overs for Marius Møller og glæder sig over, at han bliver i virksomheden, indtil den rigtige afløser er på plads.

”På vegne af PensionDanmark vil jeg gerne takke Marius for hans enestående indsats. Under Marius’ ledelse er ejendomsinvesteringer blevet en central del af medlemmernes opsparing, der sikrer robuste afkast og samtidig gør en positiv forskel for verden omkring os. Jeg glæder mig over, at vi får fornøjelsen af Marius’ ekspertise lidt tid endnu her i PensionDanmark og ser frem til at følge hans nye arbejdsliv,” udtaler Peter Stensgaard Mørch.