Se alle nyheder

PensionDanmark får international hæder for ejendomsinvesteringer

Hvert år hyldes den internationale ejendomsbranche, når årets IPE Real Estate Global Awards løber af stablen. I år løb PensionDanmark med en sejr i to kategorier:’Direct Strategy’ og i fællesskab med Velliv, ’Nordic Contries’.

Det er tyvende gang, at IPE Real Estate Awards hylder den globale ejendomssektor til årets awardshow, der fandt sted onsdag i Madrid. Og endnu engang blev PensionDanmark fremhævet for tilgangen til ejendomsudvikling. Her løb PensionDanmark med to priser for henholdsvis ’Direct Strategy’, og sammen med Velliv, ’Nordic Contries’.

"Vi er utrolig stolte og glade for igen i år at modtage priser ved IPE Real Estate Awards. Denne anerkendelse er en vigtig bekræftelse af vores fokus på at skabe ejendomme og byområder med høje standarder og fokus på bæredygtighed, som sikrer solide resultater og afkast til vores medlemmer," siger Marius Møller, ejedomsdirektør i PensionDanmark.

Med prisen for ’Direct Strategy’ blev PensionDanmark fremhævet for en holistisk tilgang til sin ejendomsportefølje, langsigtede mål og strategi for at diversificere og balancere risiko. ’Nordic Contries’ prisen går til en førende ejendomsudvikler i Norden, der har fremvist solide projekter og handler i det forgangne år.

Det er ottende år i træk, at PensionDanmark modtager priser ved IPE Real Estate Awards.